Jauniešu attīstības programma Go Beyond Liepāja (01.11.2014)

Jauniešu attīstības programma Go Beyond Liepāja ielūdz uz pieredzes apmaiņas vakaru “Manifests par štepseli”, kas notiks otrdien, 4. novermbrī plkst. 17:30 Liepājas Universitātē, Lielā ielā 14., 225. kabinetā. Pasākumā jaunieši varēs ielūkoties Go Beyond programmā “no iekšpuses”, uzzināt par programmas vadītāja pieredzi un ieguvumiem, kā arī rast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Beyond_LiepajaGo Beyond misija ir iedrošināt jauniešus attīstīt līderības un profesionālās prasmes, veicināt konkurētspēju darba tirgū un popularizēt neformālo izglītību Latvijā. Tas tiek izdarīts ar 6 mēnešus ilgas programmas palīdzību, kuras laikā jaunieši izveido sociālo projektu komandās un individuālo projektu, realizējot jebkuru savu ideju. No programmas vadības puses tiek nodrošināts nepārtraukts atbalsts – individuālais un komandu koučings, individuālais mentorings, ikmēneša semināri un atvērtās vieslekcijas.

Go Beyond programma attīsta jaunus līderus, izkopjot viņu stratēģiskās, organizatoriskās un vadības prasmes, līdz ar to palielinot viņu izpratni par atbildību. Mēs esam lepni, ka varam būt daļa no šī projekta!” atbalstu programmai izsaka Santa Magone, Rimi Latvia atlases un attīstības speciāliste.

Programmas Go Beyond struktūru, vērtības un pieeju atbalsta tādi darba devēji kā Rimi Latvia, Microsoft Latvia, Statoil Fuel and Retail Latvia, Working day Latvia, GlaxoSmithKline Latvia, Swedbank un citi.

Vairāk par programmu izlasīt un tai pieteikties līdz 7. novembrim var:

http://gobeyond.lv/liepaja/

www.facebook.com/GBLiepaja

Papildu informācija:
Līvis Lāma
Go Beyond Liepāja vadītāja
Telefons: (+371) 27878867
E-pasts: livis@gobeyond.lv
Mājaslapa: http://gobeyond.lv/liepaja/

FacebookTwitter